Livet som brødre og iværksættere

Livet som brødre og iværksættere

Siden vi var små har Emil (th.) og jeg vidst vi skulle have en virksomhed sammen. Dengang vidste vi ikke, hvad det skulle være, men så længe vi kunne gøre det sammen, så var alt faktisk godt. 

Jeg ved virkelig ikke, hvor det stammer fra, men Emil og fik i vores teenageår en interesse for møbeldesign. Måske var det, da Emil havde design i gymnasiet og jeg læste hans bøger derhjemme. Selvom Emil og jeg deler mange interesser, så er vi også forskellige på mange punkter. Emil er den kreative, som får en masse (nogle gange) gode ideer. Han elsker at finde et godt genbrugsfund, hvad end det tøj eller møbler. Det sociale arbejde er hans helt store passion og jeg tror at, hvis det stod det til ham, så var Underflod en nonprofit organisation, som skulle forsøge at redde verden. 

Jeg (Mads) er på mange måder det hele modsatte. Til daglig finder du mig i en hvid skjorte og jeg har en stor interesse i biler og lækker vin. Jeg sidder med driften af virksomheden og arbejder en del med vores tal. Min helt store drøm er at gøre Underflod til verdens største møbel- og interiørbrand. 

Vores modsætninger er Underflods største styrke. Med Emils drøm om mest mulig Impact og min drøm om at se Underflod vækste finder vi altid de bedste kompromisser. Det er lige netop dét, som gør Underflod unikke. 

/ Mads Maegaard Jørgensen


Læs næste

Vores samarbejde med sociale værksteder
Skærebræt med citron og salt